Welkom bij total car care soest

oog voor detail

Met meer dan 22 jaar ervaring hebben wij inmiddels al meer dan 50.000 auto’s gepoetst. U heeft bij ons een brede keuze aan detailing mogelijkheden, van een simpele wasbeurt tot een uitgebreid poetspakket. Ook voor schade kunt u bij ons terecht zoals steenslag, krasjes en deukjes.
Jaar
Auto's
% Glans

Exterieur

Zijn de krasjes in de lak opvallend geworden en straalt de lak van uw auto niet meer zoals voorheen? Met deze hoogwaardige behandeling van één dag ondergaat uw auto een metamorfose en wordt de originele glans en reflectie hersteld. De lak krijgt een grondige polijstbehandeling waarmee de glans wordt hersteld, lichte krasjes worden verwijderd en diepere (was)krasjes aanzienlijk minder zichtbaar worden.

Interieur reiniging

Onze interieurdetailing gaat niet alleen over esthetiek; het gaat er ook om een gezondere en comfortabelere omgeving te creëren voor u en uw passagiers.

We beginnen met het verwijderen van stof, vuil en viezigheid van alle oppervlakken, inclusief bekleding, tapijten, dashboard en console. Hardnekkige vlekken en oneffenheden worden met precisie behandeld, waardoor uw stoelen, tapijten en bekleding eruitzien en aanvoelen als nieuw.

Ozon behandeling

Ruikt uw auto niet meer fris, en ervaart u een muffe geur wanneer u de airco aanzet? Dan is onze Ozon behandeling wat voor u.

meer informatie

Schadeherstel

Onze specialisten zijn opgeleid om kleine deuken tot ongeveer 3 cm doorsnede zonder lakbeschadiging van binnenuit te herstellen.

meer informatie

Glascoating

Dankzij onze nauwkeurige behandeling ontstaat een grondige lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw autolak zijn diepe glans behoudt.

meer informatie

" Top service! Onze auto interieur is weer ongelofelijk schoon! Absoluut professionals en hun prijs waard. Fijne communicatie ook! Bespreek van tevoren wel hoe schoon je je auto wil en hoeveel dat mag kosten, de standaard is ‘showroom schoon’."

Romboud vd Woestijne

" Echte poetsers "

Korte Brink

" Professionals "

Marcel Dawoud
5/5
OPENINGSTIJDEN

Vandaag fris en glanzend

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs van maandag t/m vrijdag.

Maandag

08.00 - 17.00

Dinsdag

08.00 - 17.00

Woensdag

08.00 - 17.00

Donderdag

08.00 - 17.00

Vrijdag

08.00 - 17.00

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Total Car Care Soest

Wij brengen glans

Industrieweg 20, 3762 EK Soest

+31 6 3898 30 66 / +31 6 1680 77 54

E-mail: totalcarecare@hotmail.com

Auto poetsen
Auto polijsten
Auto interieur reinigen
Auto waxen
Auto uitdeuken
Auto polijsten
Glascoating
Steenslag reparatie

KvK: 71211179 - Total Car Care Soest B.V.

error: Content is protected !